Παρασκευή 1 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προβλήματα τραυματισμών

Παραμένουν τα προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στο Αιγάλεω την ερχόμενη Κυριακή. Ο Ανδρέας Νινιάδης, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προπόνηση καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και αποχώρησε, προβληματίζοντας τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων», Τάκη Λεμονή, που οριστικά πλέον δεν μπορεί να υπολογίζει στο μέσο της ομάδας, καθώς δε θέλει με τίποτα να χειροτερεύσει η κατάστασή του σε περίπτωση χρησιμοποίησής του.

Παράλληλα με τον Νινιάδη, ο Ζε Ελίας μπορεί να είναι σαφώς καλύτερα σε ό,τι αφορά τον πρόσφατο τραυματισμό του, όμως είναι απίθανη η συμμετοχή του αυτή την Κυριακή. Αντίθετα, ίσως να είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο... ντέρμπι με την Ξάνθη, μία βδομάδα δηλαδή πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Από την άλλη, ο Καρεμπέ δείχνει κουρασμένος από τη συνεχή παρουσία του στους αγώνες του πειραϊκού συλλόγου και ο Λεμονής ίσως να τον ξεκουράσει, αντίθετα με τη θέληση τού Γάλλου που είναι να είναι βοηθάει την ομάδα του σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Τέλος, η αποχή του Χούτου από τους αγωνιστικούς χώρους μετράει αντίστροφα καθώς οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα δώσει το «παρών» σε 20 περίπου μέρες.

Τέλος, στα αγωνιστικά, ο Ελληνας τεχνικός, προσπάθησε να δείξει τη μεγάλη σημασία που έχει ο αγώνας του Ολυμπιακού απέναντι στο Αιγάλεω. Μάλιστα, τόνισε: «Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το ματς με το Αιγάλεω, αφού κάθε παιχνίδι μας δίνει τους ίδιους βαθμούς».

  • Τέλος, σε δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της Αντερλεχτ, Ρότζερ Βαν Ντεν Στοκ, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν εδώ και καιρό τον Παρ Ζέτερμπεργκ να ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Βέλγιο. «Είναι όλα κατασκευασμένα. Δε βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Ζέτερμπεργκ».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ