Παρασκευή 1 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΑΙΔΕΙΑ
Νέα δίκη μαθητών τη Δευτέρα

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη των μαθητών από το 14ο ΕΛ Περιστερίου

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η χτεσινή δίκη των τριών μαθητών, μελών του απερχόμενου 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του 14ου ΕΛ Περιστερίου, από το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Οι τρεις μαθητές διώχτηκαν με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για τη συμμετοχή τους στις μαθητικές καταλήψεις κατά τη σχολική χρονιά 1999-2000.

Στο πλευρό των μαθητών βρέθηκαν χτες το πρωί αντιπροσωπεία από μαθητές από άλλα σχολεία του Περιστερίου, καθώς επίσης αντιπροσωπεία από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου ΕΛ Περιστερίου, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου», την τοπική ΕΛΜΕ και την Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας.

Επίσης παραπέμπονται σε δίκη τρεις μαθητές (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, γραμματέας) μέλη του απερχόμενου 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου του 12ου ΕΛ Περιστερίου και του 3ου ΤΕΕ Περιστερίου. Οι δίκες έχουν οριστεί για τη Δευτέρα 4 του Μάρτη, για τους μαθητές του 12ου ΕΛ, οι οποίοι θα οδηγηθούν ΙΑ` Τριμελές Πλημμελειοδικείο και την Τρίτη 5 του Μάρτη για τους μαθητές από το 3ο ΤΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ