Παρασκευή 27 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πεντάχρονο παιδάκι έπεσε στο λιμάνι

Στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων νοσηλεύεται 5χρονο κορίτσι που εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, χωρίς τις αισθήσεις του από το πλήρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αγιος Νεκτάριος» την ώρα που αυτό ετοιμαζόταν να δέσει στο λιμάνι του Πειραιά. Τη διάσωση του κοριτσιού ανέλαβε λιμενικός που βούτηξε στο νερό, το έβγαλε και στη συνέχεια του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Η 5χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Αγιος Παντελεήμων», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, μετά την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Πειραιά της επιβλήθηκε ένας χρόνος φυλάκιση με αναστολή και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα εκτίσει ποινή ενός μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς ήταν άστεγοι που σύχναζαν στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ την ώρα του περιστατικού η μητέρα βρισκόταν πιο κοντά στο παιδί και ο πατέρας σε άλλο σημείο του λιμανιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ