Παρασκευή 17 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Για τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21.00 - ΕΡΤ3) στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 2-0 στη σειρά και με νίκη κατακτούν πρόωρα το πρωτάθλημα, κάτι που προφανώς θέλουν να αποτρέψουν οι «πράσινοι» και με «διπλό» απόψε να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση του τίτλου. Προβλήματα απουσιών στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν.

Ο τεχνικός του γηπεδούχου Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, υποστήριξε ότι δεν στέκεται στο τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην σειρά, κάνοντας λόγο για ένα διαφορετικό παιχνίδι, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από την ομάδα του. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για το πάθος της ομάδας του να παλέψει προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο, και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι παίκτες του θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή τους και συνολικά καλύτερη εικόνα απ' ό,τι στους δύο πρώτους τελικούς.

Προβάδισμα της Λάρισας στη σειρά των μικρών τελικών

Πολύ κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα βρίσκεται η Λάρισα. Επικράτησε 88-84 του Προμηθέα Πάτρας, έκανε το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών και θέλει άλλη μία νίκη, την οποία θα διεκδικήσει στον τρίτο αγώνα, στην Πάτρα, αύριο Σάββατο (17.00 - ΕΡΤ3).

Νέοι μπελάδες για την ΑΕΚ

Ενα ακόμα σοβαρό ζήτημα απασχολεί πλέον την ΚΑΕ ΑΕΚ, ύστερα από την αρνητική εισήγηση της Επιτροπής Προ-αδειοδοτήσεων του ΕΣΑΚΕ για το πιστοποιητικό συμμετοχής της (όπως επίσης των Αρη και Απόλλωνα Πάτρας), που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της «Ενωσης» εναντίον της Επιτροπής και των μελών της. Χτες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωστοποίησε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, ως αποτέλεσμα της σχετικής αίτησης που είχε καταθέσει ο πρώην προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, για οφειλές προς το πρόσωπό του. Ολα αυτά ενώ μέχρι αργά χτες το απόγευμα ήταν σε εξέλιξη κρίσιμη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ για το θέμα των αδειοδοτήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ