Πέμπτη 23 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
Πολύμορφες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Από την πρόσφατη δράση του ΕΣΥΝ στην Κέρκυρα με αθλητικούς φορείς
Από την πρόσφατη δράση του ΕΣΥΝ στην Κέρκυρα με αθλητικούς φορείς
Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιούνη αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι παρόντες με πρωτοφανή ένταση όλοι οι οικονομικοί, κοινωνικοί και ψυχολογικοί παράγοντες που ευνοούν την έναρξη ή την επιδείνωση της χρήσης και της εξάρτησης.

Δεκάδες μαζικοί φορείς, σωματεία, ενώσεις και σύλλογοι γονέων, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΣΥΝ «να δυναμώσουμε τις γραμμές του αντιναρκωτικού κινήματος, να αντισταθούμε στη ναρκωκουλτούρα της απάθειας, της μοναξιάς και της αδιαφορίας».

Σταθμός οι πολύμορφες εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν σε όλη την Ελλάδα, ομιλίες, ημερίδες, αθλητικοί αγώνες, πολιτιστικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, ενημερωτικές εξορμήσεις.

  • Παράρτημα Πετρούπολης

Σήμερα στις 8 μ.μ., στα γήπεδα Γρηγορίου, το ΕΣΥΝ και ο ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Πετρούπολης διοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα Γονέων - Παιδιών

  • Παράρτημα Αγίας Βαρβάρας

Σάββατο 25 Ιούνη, ποδοσφαιρικός αγώνας

  • Παράρτημα Αθήνας

Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιούνη μαζικές παρεμβάσεις ενημέρωσης σε Πεδίον του Αρεως και Θησείο.

  • Παράρτημα Αιγάλεω

Τετάρτη 29 Ιούνη, ώρα 19.30, στην είσοδο του Αλσους στην Ιερά Οδό, Αγώνας Δρόμου: «Τρέχουμε συμβολικά την περίμετρο του Μπαρουτάδικου»

Συμμετέχουν - καλούν: Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών (μέλος της ΟΓΕ), ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

  • Παράρτημα Αχαρνών - Φυλής

Σάββατο 2 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην Κεντρική πλατεία Αγίου Βλάση, Μενίδι, ομιλία από εκπρόσωπο του ΕΣΥΝ, χαιρετισμός από το ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ», μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ»

Συμμετέχουν δεκάδες φορείς της περιοχής.

  • Παράρτημα Βοιωτίας

Διοργανώνει το 16ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ΠΕ Βοιωτίας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ):

Το Σάββατο 25 Ιούνη, στις 9 μ.μ., στην πλατεία Εθν. Αντίστασης, Λιβαδειά συναυλία με τους THE MAGIC BUS και Natasha & Peggy

Την Κυριακή 26 Ιούνη, στις 5 μ.μ., στο 2ο Λύκειο Λιβαδειάς, Τουρνουά μπάσκετ 3 on 3. Συμμετέχουν οι ομάδες: ΝΓΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ, Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ορχομενού, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Λιβαδειάς, ΑΣ Απόλλων Λιβαδειάς, αλλά και για όσα παιδιά θέλουν από Ε' Δημοτικού έως και Γ' Λυκείου

Με την υποστήριξη των: Δήμου Λεβαδέων, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ, Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση ζωής», Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)

Στις 1-2-3 Ιούλη, στο τριήμερο Town By The River Festival το παράρτημα θα πραγματοποιήσει δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στις 2 Ιούλη θα συμμετέχει στον 1ο Νυχτερινό αγώνα δρόμου με την ονομασία Livadia night run 2022.

  • Παράρτημα Ιλίου

Τη Δευτέρα 27 Ιούνη, 8 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, εκδήλωση με θέμα: «Μην ναρκώνεις τη ζωή και το μυαλό σου, πάλεψε για τη ζωή που έχεις ανάγκη»

Συμμετέχουν: Τα παραρτήματα των Σωματείων εργαζομένων Επισιτισμού και Εμποροϋπαλλήλων, η Επιτροπή εργαζομένων της ΕΛΕΠΑ Δυτικών Συνοικιών και ο Σύλλογος Γυναικών Ιλίου.

  • Παράρτημα Κέρκυρας

Φέτος το 17ο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται με τη θεραπευτική μονάδα «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» και την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) και έχει τη στήριξη δεκάδων αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, πολλών επιστημονικών συλλόγων, της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων, του Εργατικού Κέντρου και φορέων της Τοπικής Διοίκησης.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 5.30 μ.μ. στην Κεντρική Κέρκυρα, στην Κάτω Πλατεία, γιορτή αθλητισμού με τη συμμετοχή 9 ποδοσφαιρικών ακαδημιών, 7 συλλόγων μπάσκετ και 3 συλλόγων χάντμπολ με παιδιά κατηγορίας τζούνιορ.

Την Κυριακή 3 Ιούλη στις 8 μ.μ. στη Νότια Κέρκυρα, στον Αη Μαθιά βραδιά πολιτισμού με μουσική, χορό, ποίηση και θέατρο.

  • Παράρτημα Νέας Ιωνίας - Ηρακλείου

Την Τετάρτη 29 Ιούνη, ώρα 7.30 μ.μ., στα γραφεία του Ιωνικού Συνδέσμου εκδήλωση με θέμα: «Νέοι μύθοι γύρω από τη χρήση ναρκωτικών, τι εξυπηρετούν και πώς επηρεάζουν τη νεολαία και όλο τον λαό μετά από 3 χρόνια πανδημίας». Θα μιλήσει η Μαρίνα Τσίγκα, εκπαιδευτικός, αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ.

Το Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιούνη μαζικές παρεμβάσεις ενημέρωσης στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο.

  • Παράρτημα Πάτρας

Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. πάνω από 200 νέοι αθλητές θα συμμετέχουν στο διήμερο Αντιναρκωτικό Φεστιβάλ που διοργανώνει το ΕΣΥΝ, ο δήμος Πατρέων, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, η Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων και ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ «ΟΞΥΓΟΝΟ», στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας (πλησίον του ΝΟΠ). Θα συμμετέχουν αθλητικές ομάδες μπάσκετ και πυγμαχίας, χορευτικές ομάδες, μουσικά και χορωδιακά σύνολα.

  • Παράρτημα Περιστερίου

Διήμερο παρεμβάσεων, 25 και 26 Ιούνη, στο μουσείο της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης (επί του πεζόδρομου της Εθνικής Αντιστάσεως, Περιστέρι).

  • Παράρτημα Χαϊδαρίου

Την Τρίτη 28 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση στο δημαρχείο Χαϊδαρίου

  • Παράρτημα Χανίων

Το Σάββατο 25 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Γυαλί Τζαμί (Ενετικό Λιμάνι), εκδήλωση - συναυλία με το μουσικό σύνολο «Εναλλασσόμενη Τάση». Με τη στήριξη του δήμου Χανίων.

  • Παράρτημα Λάρισας

Αύριο, Παρασκευή 24 Ιούνη στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δράση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πηνειού με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου της Ηρακλειανού της συνοικίας Ιπποκράτη, στο περίπτερο του συλλόγου «CINEΠΑΡΜΕΝΟΣ».

Την Κυριακή 26 Ιούνη θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας βραδινός αγώνας δρόμου στις 8 μ.μ. και αφετηρία την κοίτη του Πηνειού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ