Τετάρτη 6 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη

-- Η ΚΟ Λασιθίου πραγματοποιεί εκδήλωση στη Σητεία, στις 7 μ.μ. στον Κήπο (κεντρική πλατεία), με θέμα «Η πρωτοπόρος στις εγκαταστάσεις ΑΠΕ Σητεία ξανά στο προσκήνιο! Η ανάπτυξη με κριτήριο το κέρδος συνοδεύεται από φτώχεια για τον λαό και καταστροφή του περιβάλλοντος! Οι θέσεις του ΚΚΕ» και ομιλητή τον Ανδρέα Κοκοσάλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η διαχείριση και προστασία των υδάτων, η θέση του ΚΚΕ», στο Ναύπλιο, στο θεατράκι του ΟΣΕ στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ. Θα παρέμβουν ο Κώστας Γκόνης, δημοτικός σύμβουλος Ναυπλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Γιώργος Θεοδοσίου, δημοτικός σύμβουλος Αργους - Μυκηνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου καλεί σε βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «1922. Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Μικράς Ασίας (πλησίον ΔΟΥ Ηρακλείου).

-- Η Tομεακή Επιτροπή Εβρου καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η Αλεξανδρούπολη ενεργειακός κόμβος ή κόμβος κινδύνων για το περιβάλλον και τους ανθρώπους της; Μύθοι και πραγματικότητα της "πράσινης μετάβασης" - Το παράδειγμα του LNG», στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο «Αργώ». Θα μιλήσει η Εύη Γεωργιάδου, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι από το τοπικό συγκρότημα «λαϊκορεbetica».

-- Οι Τομεακές Οργανώσεις ΕΒΕ και Δήμου Θεσσαλονίκης καλούν σε σύσκεψη στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

-- Η Τομεακή Επιτροπή Χίου καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ. "Ασπίδα" για το τώρα, ελπίδα για το αύριο», στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών της Ευρετής στο Βαρβάσι, στις 7.30 μ.μ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Εκδήλωση - συζήτηση με τους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του δήμου Θέρμης διοργανώνει η ΚΟΒ Μίκρας του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου στον Τρίλοφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ