Τετάρτη 6 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
«Πατάει» πιο γερά στους χώρους δουλειάς του κλάδου

Σημαντική αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές για νέο ΔΣ

Σημαντικά δυναμωμένο ως προς τη συμμετοχή εργαζομένων του κλάδου από μεγάλους βιομηχανικούς χώρους, αλλά και μικρότερες επιχειρήσεις, βγήκε το κλαδικό Συνδικάτο Μετάλλου Πάτρας από τις πρόσφατες εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης.

Από τους 201 εργαζόμενους που συμμετείχαν στις εκλογές το 2019, φέτος η συμμετοχή έφτασε τους 243, οι οποίοι εξέλεξαν το νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ αυξήθηκαν και οι αντιπρόσωποι του Συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο (από 3 σε 4) και στην Ομοσπονδία (από 1 σε 2).

«Οι τελευταίες εκλογές και το αποτέλεσμά τους, με την αύξηση της συμμετοχής, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα συσπείρωσης», δηλώνει ο Ανέστης Τριάντης, πρόεδρος του Συνδικάτου και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, και προσθέτει ότι επιπλέον «σημειώθηκε ανανέωση κατά 50% των δυνάμεων του Συνδικάτου, με νέους εργαζόμενους του κλάδου».

Για την επόμενη μέρα σημειώνει: «Το αποτέλεσμα μας γεμίζει αισιοδοξία, αλλά και μεγάλες και σημαντικές ευθύνες που αναλαμβάνουμε ως ΔΣ να βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους μας, οργανώνοντας την πάλη μας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τα δίκαια αιτήματα που έχουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ