Κυριακή 10 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Στη Λάρισα τα σπουδαία

Λάρισα και Φωστήρας θα κοντραριστούν σήμερα

Sportidea

Λάρισα και Φωστήρας θα κοντραριστούν σήμερα
Με τέσσερις αγώνες ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Γ` Εθνική. Οι πρωτοπόροι φαίνεται πως έχουν πάρει προβάδισμα στη βαθμολογία, όμως τα πάντα είναι ακόμα ρευστά καθώς η διαφορά από τους διώκτες τους είναι αρκετά μικρή. Από την άλλη, η Λάρισα μετά το σημερινό ντέρμπι με τον Φωστήρα αναμένεται να αναπροσδιορίσει τους στόχους, καθώς μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα έχει πλησιάσει την κορυφή τόσο πολύ όσο καθόλου από την αρχή της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, στο «Αλκαζάρ», η ΑΕΛ υποδέχεται τον «Φονέα των γιγάντων». Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία, σε περίπτωση επικράτησης, να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις και να δουν με διαφορετικό μάτι τη συνέχεια. Παράλληλα, θέλουν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμά τους και ειδικότερα τις αναμετρήσεις με Κέρκυρα, Ατρόμητο και Χανιά, που είναι μακριά από τη Θεσσαλία και οι πιο δύσκολες, με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά να πάρει το τρίποντο στους αγώνες με Ελευσίνα, Εθνικό, Καβάλα, Παναιτωλικό και Λεωνίδιο που είναι σαφώς στο χέρι τους. Από την άλλη, ο Φωστήρας μπορεί να κάνει τις πολλές εκπλήξεις όμως πλέον η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη για απώλειες. Ακόμα δυσκολότερο όμως είναι το έργο τους μέσα στο Αλκαζάρ.

Στα άλλα παιχνίδια, τα Χανιά υποδέχονται την Κέρκυρα. Οι Κρητικοί έχουν δείξει ότι είναι «σκληρά καρύδια» και μάλιστα είναι ικανά να υποχρεώσουν σε ήττα τους πρωτοπόρους. Στην αντίπερα όχθη, οι «Φαίακες» πρέπει να προσθέσουν μία ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό τους αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τον τίτλο.

Τέλος, στο Λεωνίδιο η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό και η Μαρκό τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 15:00,


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ