Σάββατο 30 Ιούλη 2022 - Κυριακή 31 Ιούλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 30 Ιούλη

- Η ΚΟ Τανάγρας του ΚΚΕ οργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Δηλεσίου. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

- Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ οργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., στην Πάνω Πλατεία, με το συγκρότημα «Δύο Λαλούν». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιάννης Μπορμπότης, Γραμματέας της ΤΕ Κέρκυρας.

- Η Τομεακή Οργάνωση Πρέβεζας του ΚΚΕ οργανώνει λαϊκό γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του, στις 9.30 μ.μ., στο κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος». Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τα παιδιά.

Κυριακή 31 Ιούλη

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγιάλειας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ» στις 10 π.μ., στο καφενείο πάνω από την εκκλησία της Αβύθου, με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Αχαΐας.

- Η ΤΟ Πιερίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει στις 12 μ. σύσκεψη στον Αγιο Δημήτριο Πιερίας με θέμα τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής καθώς και τα οξυμένα τοπικά προβλήματα του χωριού. Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Αντώνης Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Νίκος Τσουπέης, δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής, μαζί με την ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στο μνημείο της Καλαμιάς Κοζάνης, για τους 11 νεκρούς της ομώνυμης Μάχης στις 18/7/1943 και στις 12 μ. περιοδεία σε Σκήτη και Ξηρολίμνη.

- Η ΚΟΒ Καραβοστάμου του ΚΚΕ και η Οργάνωση της ΚΝΕ στην Ικαρία διοργανώνουν στις 6 μ.μ., στη θέση «Πελεκητό», περίπατο στο σημείο της Μάχης της Σχίζας και εκδήλωση τιμής για τους Ικαριώτες μαχητές του ΔΣΕ. Στη συνέχεια, στις 9 μ.μ., στο Γιαλό θα γίνουν ομιλία από εκπρόσωπο του Συλλόγου «Εμείς που σπουδάσαμε στον σοσιαλισμό» και προβολή ταινίας αφιερωμένης στον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

- Η Κομματική Οργάνωση Αλιβερίου του ΚΚΕ οργανώνει στις 8 μ.μ. στον Κάραβο (Αλιβέρι), δίπλα στην παιδική χαρά, συζήτηση - βιβλιοπαρουσίαση με αφορμή την έκδοση του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Λεκάτης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με θέμα «Τόλμησε στον αγώνα με το ΚΚΕ» στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων (πλησίον ΚΕΤΧ). Θα μιλήσει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγιάλειας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Αιγίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης στην Κουνινά στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Χρήστος Δάβουλος, μέλος του ΤΓ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 1 Αυγούστου

- Η ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας του ΚΚΕ οργανώνει ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα γίνει στο Φραντάτο στις 9 μ.μ. (πλατεία) με ομιλητή τον Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας - Φούρνων του ΚΚΕ.

Τρίτη 2 Αυγούστου

- Η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ καλεί στις 9 το βράδυ στο Ληξούρι, μπροστά από τον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου στην πολιτική συγκέντρωση που οργανώνει με θέμα «Ο μύθος της "πράσινης" ανάπτυξης και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ