Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αναμετρήσεις σήμερα για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αρη

Δύο αλλαγές στη λίστα της UEFA θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο νέος προπονητής του, Κάρλος Κορμπεράν, στην πρώτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χτες ενόψει της σημερινής, πρώτης, αναμέτρησης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Χωρίς να αποκαλύψει ποιες θα είναι οι αλλαγές, επισήμανε πως «το ψυχολογικό κομμάτι, το κίνητρο και η αντίδραση είναι τα πιο σημαντικά. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι να είμαστε ενωμένοι και να δείξουμε ομαδικότητα». «Μπορώ να φανταστώ τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που όλοι γνωρίζουμε. Πρέπει να παίζουν με μία φιλοσοφία νικητή και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να κυριαρχούμε. Ξέρουμε ότι η νοοτροπία είναι να δείξουμε ότι έχουμε την πρωτοβουλία, κυριαρχούμε, κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να δείχνουμε πως ξεκάθαρος στόχος μας είναι η νίκη», σημείωσε ακόμα. Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε πως «θα πρέπει να τα κάνει όλα διαφορετικά η ομάδα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε πολύ άσχημα. Το δεύτερο ματς (σ.σ. με τη Μακάμπι) ήταν ντροπιαστικό για εμάς. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε στον κόσμο ότι αυτό ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και ειδικότερα το δεύτερο».

Ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε πως μετά το δεύτερο ματς, ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που θα πάρει την πρόκριση στα playoffs.

Σήμερα, επίσης, στο Τελ Αβίβ ο Αρης αντιμετωπίζει τη Μακάμπι, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Χερμάν Μπούργκος, ανέφερε ότι «αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Θα δείτε το πώς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ