Τρίτη 9 Αυγούστου 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Εκδηλώσεις σε Ικαρία και Θάσο

Με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα», συνεχίζεται τις επόμενες μέρες το ταξίδι του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», με εκδηλώσεις σε νησιά.

  • Στη Θάσο εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Αυγούστου ως εξής:

-- Πέμπτη 11 Αυγούστου, στις αποθήκες Μεταλλείων στα Λιμενάρια. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει την πολιτική ομιλία από τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία με την Πολυξένη Καράκογλου και λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με τους Αναστασία Βασιλειάδου, Γιάννη Κουλαουζίδη, Γιώργο Παπαζιάκα.

-- Παρασκευή 12 Αυγούστου στην πλατεία Καλλιράχης με ομιλία από τον Αντώνη Τζιρίτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΟΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ και λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι με το Μουσικό Εργαστήρι Θάσου.

Στις εκδηλώσεις θα υπάρχει έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

  • Στην Ικαρία, εκδήλωση πραγματοποιείται την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στο Καραβόσταμο (Ρέμα) με ώρα έναρξης στις 9 μ.μ.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει hip - hop συναυλία με τους Urban Pulse και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τους Σταύρο Νικολαΐδη (λύρα), Νώντα Βαλσαμή (λαούτο).

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν «Η γωνιά των μαθητών», χώρος για τους μικρούς φίλους της ΚΝΕ, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», γωνιά πηλού, ενώ θα διεξαχθούν αγώνες πινγκ - πονγκ, σκακιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ