Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ταξιδεύει με τις «Παραγγελιές»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι την άκρως αυτοσχεδιαστική παράσταση «Παραγγελιές». Υποσχόμενος γέλια μέχρι δακρύων, δίνει ραντεβού με το κοινό του στις 9 Σεπτέμβρη στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, ενώ αργότερα τον ίδιο μήνα ταξιδεύει στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη.

Σε αυτήν την best of παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, το κάθε «μανάρι» έχει την ευκαιρία να παραγγείλει στον «Προφήτη» όποιο θέμα τού αρέσει! Στον κυρίως κατάλογο με τις παραγγελιές περιλαμβάνονται: Οι πολιτικοί αρχηγοί (Αλέξης Τσίπρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος), τα πολιτικά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ), τα μνημόνια, πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά θέματα, ερωτικές σχέσεις, τα έθιμα, η Εκκλησία, συνωμοσιολογίες, τηλεμάρκετινγκ και ό,τι άλλο του ζητήσουν φυσικά τα «μανάρια» του!

Στην Πάτρα η παράσταση παρουσιάζεται την Τετάρτη 21/9 στο Θεατράκι Μαρίνας (Ηρώων Πολυτεχνείου 42-48) και στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 28/9 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Ματρόζου 22).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ