Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με συναυλία στην Τεχνόπολη παρουσιάζεται το cd «Μάνος Λοΐζος - ΜΕΤΑ»

Μια συναυλία για τα 40 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από το τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Λοΐζο διοργανώνει την Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, ο «Αθήνα 9,84», γιορτάζοντας παράλληλα τα 35 χρόνια που μετράει στον «αέρα».

Πρόκειται για μια γιορτή γύρω από το project «Μάνος Λοΐζος - ΜΕΤΑ», ένα καινούργιο cd που θα κυκλοφορήσει τη μέρα της συναυλίας και είναι στην ουσία το αποτέλεσμα ενός καλλιτεχνικού κινήματος που συσπείρωσε γύρω από το έργο του Μάνου Λοΐζου περισσότερους από 35 καλλιτέχνες της νεότερης και νεότατης γενιάς. Σηματοδοτεί το αίσθημα που περνάει σαν σκυτάλη από καλλιτεχνική γενιά σε καλλιτεχνική γενιά. Για τα τραγούδια που μετράνε μισό αιώνα ζωής, που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία. Οσο δύσκολο ήταν αυτό το project να εκτελεστεί δισκογραφικά, άλλο τόσο είναι να παρουσιαστεί σε ένα live. Κι αυτό θα συμβεί στη συναυλία του «Αθήνα 9,84». 30 καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς θα βρεθούν επί σκηνής για τα τραγούδια και το έργο του Μάνου Λοΐζου, που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Μιαρής & Richard Simic (Electric Litany). Amalia & the architects. Blend Mishkin - George Kapis - Νεφέλη Φασούλη. «Δραμαμίνη». Εβελίνα Μεγαλοκονόμου. George Gaudy. Idra Kayne. Joanna Drigo. Θοδωρής Μαυρογιώργης - Anser. Κατερίνα Πολέμη. Katerine Duska. Κος Κ. Μαρία Αλαμάνη Ναθαναηλίδου. Maroulita de Kol. Μυρτώ Βασιλείου. Nalyssa Green. Ντέιβιντ - Matina Sous Peau. Πέτρος Κλαμπάνης. Sarah P. Sophie Lies. S.W.I.M. «Τα παιδιά της παλαιότητας». Whereswilder. Χριστίνα Μαξούρη. Yiotis.

Ειδική συμμετοχή: Δήμητρα Γαλάνη και Μαρία Φαραντούρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ