Τρίτη 12 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
«Να σταματήσουμε τη σφαγή των Παλαιστινίων»

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς, στα Χανιά

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργανώνουν η Επιτροπή κατά των Βάσεων και της Εξάρτησης, η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων και η ΕΛΜΕ Χανίων, σήμερα Τρίτη 12 του Μάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγοράς.

«Σήμερα, μετά την 11η Σεπτέμβρη και τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει ενάντια στους λαούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, κάθε λαός που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του βαφτίζεται "τρομοκράτης" και απειλείται με εξόντωση», σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Η ελληνική αστική τάξη με επικεφαλής την κυβέρνηση έχει συνταυτιστεί πλήρως στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ: Παραχωρούν τη χώρα μας σαν βάση και ορμητήριο για τις πολεμικές επιχειρήσεις, στέλνουν ελληνικό στρατό έξω από τα σύνορά μας, όπου απαιτούν τα αμερικανοΝΑΤΟικά συμφέροντα. Οι στρατιωτικές βάσεις στη Σούδα και στο Ακρωτήρι εκσυγχρονίζονται και επεκτείνονται για να γίνουν πιο αποτελεσματικά εργαλεία πολέμου. Οι "Ράμπο", μετά τις θηριωδίες τους στα μέτωπα του πολέμου, χρησιμοποιούν την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή σαν τόπο αναψυχής και εκτόνωσης συμπεριφερόμενοι σαν γκάνγκστερ κατακτητές».

«Απέναντι στην επιχείρηση γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, ο λαός μας αναπτύσσει ένα κίνημα αντίστασης και αλληλεγγύης μαζί με όλους τους λαούς της περιοχής. Να σταματήσουμε τη σφαγή των Παλαιστινίων, να γίνει ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος. Εξω οι βάσεις και οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί από τον τόπο μας. Καμία συμμετοχή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο», καταλήγει η ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ