Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποχώρησε από τη χτεσινή συνεδρίαση το ΚΚΕ

Μετά την προκλητική απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να κλείσει άρον - άρον τον κατάλογο των εξεταζομένων

Αποχώρησε από τη χτεσινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές το ΚΚΕ, μετά από την απόφαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να κλείσει άρον - άρον τον κατάλογο των προσώπων που εμπλέκονται στις υποθέσεις όλων των παρακολουθήσεων.

Σημειώνεται πως δεν έχει κληθεί ούτε ένας από τους μάρτυρες που έχει ζητήσει το ΚΚΕ. Ενώ είχε απαιτήσει να κληθούν οι πάροχοι των τηλεφωνικών εταιρειών, παρ' όλα αυτά η κυβερνητική πλειοψηφία δεν κάλεσε κανέναν, ενώ εκκωφαντική ήταν - ως προς τη λίστα - η σιωπή των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και των άλλων αστικών κομμάτων.

Σε δήλωση ο Νίκος Καραθανασόπουλος για την Εξεταστική Επιτροπή για τις υποκλοπές αναφέρει:

«Αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση για την εμμονή της πλειοψηφίας να μην καλέσει άλλους μάρτυρες για την υπόθεση της παρακολούθησης του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ, του κ. Ανδρουλάκη και του κ. Κουκάκη. Συνεχίστηκε η προσπάθεια συγκάλυψης και εμείς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον ελληνικό λαό για την υπόθεση αυτή».

Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τις επόμενες μέρες, η Επιτροπή θα συνεδριάσει για καθαρά διαδικαστικά θέματα και για την έκδοση των πορισμάτων για τις υποθέσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ