Τετάρτη 13 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΛΟΣ
Από το 1974 περιμένουν τον περιφερειακό

Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Ν. Γκατζή

Από το 1974 διεκδικούν οι κάτοικοι του Βόλου την κατασκευή περιφερειακού δρόμου προκειμένου να ανακουφιστεί η κίνηση μέσα στην πόλη αλλά το μόνο που εισπράττουν είναι υποσχέσεις.

Το θέμα έφερε χθες στη Βουλή με Επίκαιρη Ερώτηση ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής και ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Τσακλίδης δήλωσε με κάθε επισημότητα ότι μέσα στο μήνα θα έχουν τελειώσει οι σχετικές μελέτες και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή και του τελευταίου μέρους (Γορίτσα- Αγριά) αφού οι πιστώσεις είναι εξασφαλισμένες. Ο υφυπουργός είπε ότι για δύο τμήματα του δρόμου έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και ήδη κατασκευάζεται το τμήμα από την Α. Παρασκευή στη Δημητριάδα ενώ έχει ήδη δημοπρατηθεί το κομμάτι από Λάρισα σε Α. Παρασκευή.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Ν. Γκατζής αφού υπενθύμισε ότι η κατασκευή περιφερειακού δρόμου είναι αίτημα των κατοίκων του Βόλου από το 1974, τόνισε ότι αποτελεί έργο ζωής για την πόλη και δεν πρέπει να συνδέεται μόνο με την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων. Ανακοίνωσε δε ότι λόγω της έλλειψης περιφερειακού, τα τσιμεντάδικα και τα πετρελαιάδικα διασχίζουν την πόλη από τη μία άκρη στην άλλη δημιουργώντας μια εφιαλτική ατμόσφαιρα. Ο Ν. Γκατζής ζήτησε από τον υφυπουργό αυτή τη φορά η κυβέρνηση να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της και να μην επαναληφθούν οι ασυνέπειες προηγούμενων περιόδων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ