Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΤΕΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Θεσσαλονίκη

Η ενασχόληση της νεολαίας και του λαού με την Τέχνη δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη. Μέσα από το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη η ΚΝΕ δίνει μια ξεχωριστή πρόταση στη νεανική δημιουργία και στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, με τη συμμετοχή πολλών νέων στα 3 χρόνια λειτουργίας του.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 30 Οκτώβρη, για τα μαθήματα: Θεωρία της Μουσικής, Κιθάρα, Πιάνο, Ζωγραφική, Ελεύθερο Σχέδιο, Σχεδίαση Κόμικ, Αγγλικά. Επίσης λειτουργούν Εργαστήρια Θεάτρου και Φωτογραφίας.

Μαθήματα και εργαστήρια θα πραγματοποιούνται σε σταθερή μέρα εβδομαδιαίως κατόπιν συνεννόησης του καθηγητή με τους μαθητές.

Νέοι ενδιαφερόμενοι δάσκαλοι που θέλουν να διδάξουν στο Στέκι μαθήματα ή εργαστήρια οποιασδήποτε τέχνης ή και ξένης γλώσσας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθ' όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Επίσης, το Στέκι προσφέρεται ως χώρος για πρόβες θεατρικών ομάδων και μουσικών συγκροτημάτων, καθώς διαθέτει εξοπλισμένο στούντιο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6973.241.296 και 6942.044.951. Email: stekiknethess@gmail.com. Διεύθυνση: Βελισσαρίου 5, περιοχή Ευζώνων - Γαλλικό Ινστιτούτο.

Παράταση εγγραφών στο «Τραβέρσο»

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στις εγγραφές στο Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ στον Πειραιά, «Τραβέρσο», γι' αυτό θα πάρουν παράταση για μια ακόμη βδομάδα, μέχρι την Κυριακή 16/10. Αναλυτικά προσφέρονται: Ζωγραφική, Σύγχρονος χορός, Χορός για παιδιά (4 - 6 χρόνων), Oriental, Θεατρική ομάδα (από 16 ετών και άνω), Θεατρική ομάδα για ηλικίες δημοτικού - γυμνασίου, Κιθάρα, Βιολί, Φωτογραφία, Ιστορία της Τέχνης, Σεμινάριο γραφής και αφήγησης παραμυθιού, Εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6 - 9 ετών με μαθησιακές και αναπτυξιακές ιδιαιτερότητες.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη φόρμα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLZGQ5IaDOBYlIY21aN9uPr7HWta1O195J32g57dYEKeczAw/viewform.

Επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6986.232.576 και 210.4179.462.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ