Πέμπτη 13 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οργανώσεις της ΚΝΕ πραγματοποιούν αυτές τις μέρες εκδηλώσεις παρουσίασης της νέας έκδοσης της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και ψέματα για τον καπιταλισμό: Για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο». Συγκεκριμένα:

  • Η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικής Αθήνας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Διέξοδο από τον πόλεμο θα δώσει ο λαός! Πώς όμως;»,αύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ. στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας (Πατρ. Ιωακείμ 4). Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Α' Αθήνας πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ γράφουμε τον επίλογο του κόσμου των πολέμων», το Σάββατο 15 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην πλ. Βικτωρία (Τροίας 36). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Διέξοδο από τον πόλεμο θα δώσει ο λαός! Πώς όμως;», την Κυριακή 16 Οκτώβρη, στις 6 μ.μ., στο κτίριο Κατσίγρα. Θα μιλήσει ο Φρίξος Μπρούζγος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ