Παρασκευή 4 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Να φανεί ... διαβασμένος

Αντίδραση θέλει να βγάλει ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Μονακό. Απόψε, και πάλι στο ΣΕΦ (21.00 - Νovasports Prime), αντιμετωπίζει τη Βαλένθια για την 6η αγωνιστική της Euroleague και επιδιώκει να μην ξαναπέσει στην παγίδα, αντίθετα να φτάσει στην 5η νίκη του και να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα, κοντά στην κορυφή.

Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στην ανάγκη το πάθημα από τη Μονακό να γίνει μάθημα, οι παίκτες του να αποδείξουν ότι το εμπέδωσαν και να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη. Συγκεκριμένα, ζήτησε να έχουν την κατάλληλη προσέγγιση απέναντι στη Βαλένθια, μια αντίπαλο πολύ δύσκολη και δυνατή όπως είπε, κλασική εκπρόσωπο της ισπανικής σχολής μπάσκετ. Θύμισε δε ότι όλα τα ματς της κανονικής περιόδου στη διοργάνωση κρύβουν τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες το καθένα, στις οποίες οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν.

Στον Ολυμπιακό εκτός αποστολής έμεινε ο Λούντζης, που υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση, ενώ στη διάθεση του Μπαρτζώκα τέθηκε ο Λαρεντζάκης.

  • Aλλα ματς της βραδιάς: Ζαλγκίρις Κάουνας - Αλμπα Βερολίνου (20.00 - Novasports 4), Μπαρτσελόνα - Φενερμπαχτσέ (21.30 - Νovasports 5), Moνακό - Ερυθρός Αστέρας (22.00 - Νovasports 4), Μπολόνια - Βιλερμπάν (22.00 - Νovasports Start).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ