Παρασκευή 18 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΜΕ
Νέα διαμαρτυρία για την προστασία της λαϊκής κατοικίας

Την Τρίτη 22 Νοέμβρη στην «doValue» στην Καλλιθέα

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της εταιρείας διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «doValue» (σταθμός ΗΣΑΠ Καλλιθέα), την Τρίτη 22 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., καλεί το ΠΑΜΕ σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών καθώς και φορείς των γειτονιών της Αθήνας.

«Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά. Οι πιέσεις, οι εκβιασμοί, οι παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις των κορακιών, απέναντι σε συνανθρώπους μας που τους έχουν περάσει τη θηλιά του χρέους στον λαιμό, έχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων. Εχουν ξεσαλώσει τα κοράκια με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες. Αυτή η αθλιότητα θα ανατραπεί με τον αγώνα του λαού, γιατί ο λαός έχει το δίκιο», σημειώνει το ΠΑΜΕ.

«Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε την Μαρία, που μόνη μεγαλώνει ένα παιδί και της έστειλαν διαταγή πληρωμής, τον Γιώργο, που έχει καρκίνο και του βάλανε το σπίτι στον πλειστηριασμό, τον Θανάση, που επειδή καθυστέρησε τρεις δόσεις του ζητάνε 2.000 για να μην χάσει το σπίτι του. Την Τρίτη υπερασπιζόμαστε την κάθε Μαρία, τον κάθε Γιώργο, τον κάθε Θανάση που βρίσκεται σε αυτή τη θέση», αναφέρει στο κάλεσμά του. Απευθύνεται σε κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε ανάλογη θέση ή νιώθει ότι τελικά θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση, με το κάλεσμα «να έρθει στην κινητοποίηση, να έρθει σε επαφή με το ΠΑΜΕ με σκοπό να γίνουμε περισσότεροι και δυνατότεροι ώστε να κάνουμε πράξη το σύνθημα: "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ