Σάββατο 19 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 20 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί την Πέλλα το Σάββατο 19 Νοέμβρη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

-- Στις 12 μ. θα συναντηθεί με σωματεία και φορείς του νομού στα Γιαννιτσά, στο δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), για τα ζητήματα της Υγείας στον νομό.

-- Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με αγρότες της περιοχής στο Ριζό Σκύδρας, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας.

-- Στις 7.45 μ.μ. θα συναντηθεί με την δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, στο δημαρχείο.

-- Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

***

Την Κυριακή 20 Νοέμβρη

-- Στις 11 π.μ. θα παρευρεθεί στα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας για τον αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σπύρο Κοντούλη, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με θέμα «ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά», στις 11.30 π.μ. στο 1ο Γυμνάσιο - 1ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας (Τρυπιά 47).

-- Στη 1 μ.μ. θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση - συνεστίαση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, αφιερωμένη στην επέτειο ίδρυσης του Κόμματος.

Θα ακολουθήσει γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

***

Τη Δευτέρα 21 Νοέμβρη, στη 1 μ.μ., θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό.

***

Το Σάββατο 26 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πολυγωνική αίθουσα του 5ου ΓΕΛ (Ανατόλια), Εμμ. Παππά 6.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ