Πέμπτη 1 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Φιλικά τεστ για ΠΑΟ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Στην κορύφωσή της φτάνει η έκτακτη χειμερινή προετοιμασία των συλλόγων της Super League, με στόχο να εκμεταλλευτούν το διάστημα της διακοπής των επίσημων αγώνων λόγω της διεξαγωγής του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Κύπρο και σήμερα τεστάρει τις δυνάμεις του σε φιλική αναμέτρηση με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά (12.00 - Cosmote Sport 1). Ο τεχνικός της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, λόγω ενόχλησης στη γάμπα.

Στην Κύπρο προετοιμάζεται και ο ΠΑΟΚ και σήμερα αντιμετωπίζει σε φιλικό την ΑΕ Λεμεσού (18.30 - Novasports Start). Για τους Θεσσαλονικείς είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Νέσμπεργκ, λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στην προπόνηση.

Τέλος, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ισπανία και αντιμετωπίζει σήμερα σε φιλικό αγώνα την αγγλική Χάντερσφιλντ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας (17.00 - Cosmote Sport 1). Εκτός για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο Μπα, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Χάμες Ροντρίγκεζ, λόγω ίωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ