Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Νέες δοκιμασίες για τους «αιώνιους»

Θέλοντας να αντεπεξέλθουν σε δύο ακόμα δύσκολα τεστ έκαστος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανοίγουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους σε μία ακόμα βδομάδα διπλών υποχρεώσεων στη Euroleague. Για τη 13η αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ (20.00 - Novasports 4) στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην Ισπανία κόντρα στη Βαλένθια (21.45 - Novasports Prime).

Στον Ολυμπιακό, θέλουν να ξεπεράσουν νικηφόρα ένα από τα πλέον δύσκολα τεστ τους μέχρι τώρα. Απέναντι στην Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία οδηγεί τη βαθμολογία, επιδιώκει να κάνει μια επίδειξη των δικών του δυνάμεων. Γι' αυτό έχει να ξεπεράσει και τα προβλήματα τραυματισμών βασικών στελεχών, καθώς είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπλακ.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, ανεβασμένος από τις επιτυχίες του τελευταίου διαστήματος, που τον ανέβασαν στο 6-6, θέλει κόντρα στη Βαλένθια να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο με νέα νίκη - βήμα οκτάδας. Απώλεια για τους «πράσινους» ενόψει του κρίσιμου αγώνα αποτελεί η απουσία του Γκριγκόνις λόγω τραυματισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ