Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι στον 1ο όμιλο

Οι δύσκολες εκτός έδρας αποστολές των ομάδων που ισοβαθμούν στην κορυφή του 1ου ομίλου, του ΠΑΟΚ Β' στον Βόλο και της ΑΕΛ στις Σέρρες, και η αναμέτρηση της πρωτοπόρου και αήττητης στον 2ο όμιλο Κηφισιάς με την ΑΕΚ Β', ξεχωρίζουν στη σημερινή 8η αγωνιστική της Super League 2, με την οποία πέφτει η αυλαία για το 2022 στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος όμιλος

14.45: Αλμωπός Αριδαίας - Αναγέννηση Καρδίτσας, Θεσπρωτός - Διαγόρας Ρόδου, Απόλλων Λάρισας - Ηρακλής Λάρισας, Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β', Παναθηναϊκός Β' - Βέροια, Πανσερραϊκός - ΑΕΛ, Ηρακλής - Απόλλων Πόντου. Ρεπό: Μακεδονικός.

2ος όμιλος

13.00: Χανιά - ΠΑΟ Ροουφ. 14.45: Παναχαϊκή - Καλλιθέα, Ολυμπιακός Β' - Προοδευτική, Ηρόδοτος - ΟΦ Ιεράπετρας, Καλαμάτα - Ηλιούπολη, Επισκοπή - Αιγάλεω. 15.15: Κηφισιά-ΑΕΚ Β' (ΕΡΤ3). Ρεπό: Απόλλων Σμύρνης.

Οξύνονται οι κόντρες για τη διαιτησία

Οι διαιτητικές αποφάσεις γίνονται και στη SL2 αφορμή για περαιτέρω όξυνση της κόντρας αντίπαλων συμφερόντων. Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ματς Καλλιθέα - Ολυμπιακός Β', χθες η Καλαμάτα και τα Χανιά με κοινή τους ανακοίνωση στράφηκαν κατά της διαιτησίας, σχολιάζοντας ότι γίνονται «συνεχόμενα διαιτητικά λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων της Αθήνας», με συγκεκριμένες αναφορά σε Κηφισιά, Καλλιθέα και Απόλλωνα Σμύρνης. Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε και η Παναχαϊκή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ