Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ψυχωμένος ΠΑΣ, βρήκε τις λύσεις η ΑΕΚ

Eurokinissi Sports

Το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στα Γιάννενα με το «καλημέρα» του 2ου γύρου, καθώς και η νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν στη χθεσινή επανεκκίνηση της Super League με το πρώτο μέρος της 15ης αγωνιστικής.

Η πρεμιέρα του 2ου γύρου στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια στα Γιάννενα μεταξύ οπαδών του ΠΑΣ και του Ολυμπιακού αλλά και με την αστυνομία, τόσο πριν τον αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, που οδήγησε σε τέσσερις διακοπές του.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε 2-0, με σκόρερ και των δύο γκολ τον Φορτούνη (34', 46'). Στην επανάληψη όμως ο ψυχωμένος ΠΑΣ, αφού «προειδοποίησε» με δοκάρι του Λιάσου (53'), έκανε το «come back» με τα γκολ των Παμλίδη (64') και Λιάσου (76'), με το 2-2 να διατηρείται μέχρι το τέλος.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ, αν και «λαβωμένη» από τις πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών, ξεκίνησε με νίκη τον 2ο γύρο, 3-0 επί της Λαμίας, και εξακολουθεί να «κυνηγάει» τον Παναθηναϊκό από τη 2η θέση. Η «Ενωση» βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο μέρος με πρωταγωνιστή τον Φαν Βέερτ, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο έδωσε ώθηση στην ομάδα του με δύο γκολ (67', 90'+5), ενώ σκόραρε και ο Λιβάι Γκαρσία (88').

Λεβαδειακός και Αρης, λίγες μέρες μετά την αναμέτρησή τους για το Κύπελλο, όπου οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει 2-1, τη φορά αυτή έμειναν στο 1-1 (Χάμοντ 38' - Πάλμα 64'). Ισόπαλοι 0-0 έμειναν στην Τρίπολη Αστέρας και Βόλος.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τα ματς στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19.30 - Cosmote Sport 1), και στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο (17.00 - Cosmote Sport 2).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ