Πέμπτη 21 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στην Κέρκυρα

Δύσκολο είναι το έργο των πρωτοπόρων της Γ` Εθνικής για την 23η αγωνιστική που διεξάγεται σήμερα. Μάλιστα, όσο πιο κοντά προς το τέλος φτάνει το πρωτάθλημα, τόσο πιο δύσκολη είναι και η κατάσταση για τους 18 «μονομάχους» της Κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει τη Λάρισα (15.30). Οι νησιώτες βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουν να παραμείνουν εκεί. Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλοί κυνηγούν την πολυπόθητη άνοδο, η οποία θα... πλησιάσει μόνο με ένα «καλό» αποτέλεσμα.

Στη Χαλκιδική, η Κασσάνδρα υποδέχεται τον Πανελευσινιακό και θα επιδιώξει να πάρει άλλη μια νίκη που θα τη διατηρήσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η ομάδα του Θριάσιου Πεδίου θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Τέλος, ο Ατρόμητος αγωνίζεται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς προκειμένου να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Τρίκαλα - Κιλκισιακός, Απόλλων Κ.Β. - Ναυπακτιακός, Καβάλα - Λεωνίδιο, Φωστήρας - Μαρκό (15.00 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤΣ 1»), Χανιά - Εθνικός (15.00 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤΣ 2»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ