Πέμπτη 5 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΜΑ
Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος που συνελήφθη στη Δράμα με την κατηγορία του κατ' εξακολούθηση βιασμού του ανήλικου γιου της συντρόφου του και της απόπειρας βιασμού έτερου αγοριού.

Την προηγούμενη βδομάδα είχε απασχολήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας καταγγελία σε βάρος του 36χρονου, για απόπειρα βιασμού 15χρονου φίλου του θύματος.

Η απόπειρα έγινε στην πόλη της Δράμας το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων, όταν ο ανήλικος πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του συμμαθητή του. Οπως είπε το παιδί στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, και ενώ κοιμόταν, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά. Κατάφερε να του ξεφύγει, ωστόσο, μίλησε στην μητέρα του και η υπόθεση πέρασε στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 15χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκε και ο επίσης 15χρονος φίλος του, ο οποίος όταν έμαθε για το περιστατικό τη μέρα των Χριστουγέννων εκμυστηρεύτηκε στον συνομήλικό του ότι και ο ίδιος ζούσε τον ίδιο εφιάλτη για 3,5 χρόνια, από τον 36χρονο σύντροφο της μητέρας του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ