Τετάρτη 11 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επισκέψεις κλιμακίων του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς

Τον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών επισκέφτηκε χτες ο Xρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, και τον 3ο ΠΣ Πειραιά η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Πραγματοποιήθηκαν ακόμα επισκέψεις στον 3ο ΠΣ Βιομηχανικής Περιοχής Λάρισας και στην ΕΜΑΚ Λάρισας από τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος, και στον ΠΣ Καρδίτσας από τον Εκτορα Γάζο, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

Στις συναντήσεις με το προσωπικό της Πυροσβεστικής, τα κλιμάκια του ΚΚΕ ανέλυσαν τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, επισημαίνοντας ταυτόχρονα το έντονο ενδιαφέρον του ΚΚΕ για τα προβλήματα του προσωπικού και τις διεκδικήσεις του. Το ΚΚΕ έχει καταθέσει στη Βουλή πλήθος σχετικών Ερωτήσεων προς την κυβέρνηση της ΝΔ και προηγουμένως προς αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις συζητήσεις που έγιναν επιβεβαιώθηκε η ανάγκη διεκδίκησης όλων των ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως η μονιμοποίηση των 5ετών και των εποχικών πυροσβεστών, οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, η κατάργηση του νόμου 4662/2020, η ένταξη στα ΒΑΕ, η εφαρμογή της νομοθεσίας για την προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία, η αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί να επισκεφτούν κλιμάκια του ΚΚΕ τον 7ο ΠΣ Αθηνών (Δάφνη), τον 8ο ΠΣ Αθηνών (Ελληνικό), την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου και την Πυροσβεστική Ακαδημία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ