Τετάρτη 8 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ
Μαχητικά για τη στήριξη του ΚΚΕ και απ' τον χώρο του πολιτισμού!

Σε μαζική σύσκεψη της ΤΕ Αχαΐας μίλησε η Ελ. Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ

Κάλεσμα μαχητικής στήριξης του ΚΚΕ μπροστά στις βουλευτικές εκλογές αλλά και σε όλες τις κάλπες που θα στηθούν μέσα στον χρόνο, απηύθυνε, σε μαζική σύσκεψη που οργάνωσε η ΤΕ Αχαΐας, το απόγευμα της Δευτέρας, στην Πάτρα με ανθρώπους από τον χώρο του Πολιτισμού, η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

Στην κατάμεστη από κόσμο κάθε ηλικίας αίθουσα του πολυχώρου πολιτισμού της «Ιχθυόσκαλας», η ομιλήτρια αναφέρθηκε αναλυτικά στις θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο του Πολιτισμού.

Σύντομη παρέμβαση πραγματοποιήθηκε και από τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιο.

Το «παρών» έδωσαν μέλη πολιτιστικών συλλόγων και διοικήσεών τους, καλλιτέχνες από πολλούς χώρους, υπεύθυνοι τμημάτων σε οργανισμούς, χορευτικά τμήματα κ.ά.

Επίσης, συμμετείχε πολυμελής αντιπροσωπεία της δημοτικής αρχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη.

Συνολικά αναπτύχθηκε ενδιαφέρουσα συζήτηση για πολλά ζητήματα κύρια που απασχολούν τα θέματα πολιτισμού, ενώ παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και από τους: Ανδρέα Μάζη, ιατρό, μέλος ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Γιώργο Πετρίτση, μουσικό, πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Μουσικών Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Παναγόπουλο, μουσικό, Αστέριο Λάμπρου, εκπαιδευτικό εικαστικών, Περικλή Αλιόπη, μουσικό και καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου, Χαράλαμπο Βασιλόπουλο, ζωγράφο, Μάκη Βουτσινά, καλλιτεχνικό Διευθυντή Δημοτικού Ωδείου, Διονύση Βούλτσο, σκηνοθέτη και ηθοποιό, Κώστα Τζουραμάνη, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κρήνης, Στάθη Λεοντή, γλύπτη, Χρήστο Γιαννόπουλο, χοροδιδάσκαλο και υπεύθυνο του χορευτικού τμήματος του δήμου Πατρέων, και Χρυσάνθη Βανταράκη, πρόεδρο της Ενωσης Εικαστικών Πάτρας.


Αναλυτική αναφορά και απ' την εισηγητική ομιλία της Ελένης Μηλιαρονικολάκη θα υπάρχει σε επόμενο φύλλο του «Ριζοσπάστη».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλο το καλοκαίρι (2023-05-26 00:00:00.0)
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στον Χώρο του Χορού (2023-04-13 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ (2022-12-15 00:00:00.0)
Ξεχωριστός τόνος και παρουσία από τα πολιτιστικά τμήματα του δήμου Πατρέων (2022-01-31 00:00:00.0)
«Το αποτύπωμα της Επανάστασης του 1821 στην Κοινωνία, στην Τέχνη και στον Πολιτισμό» (2021-10-15 00:00:00.0)
Πληθαίνουν οι φωνές συμπαράστασης (2017-02-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ