Πέμπτη 15 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟΒ Μεταφορών Κεντρικής Μακεδονίας στο ΕΚΘ, με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Πτολεμαΐδα. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Ηράκλειο πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη,«Αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο», στο κινηματοθέατρο «Αστόρια», με τον Βασίλη Λέκκα, τον Τάσο Ψαλλιδάκη και τον Γιώργο Σάλταρη στο πιάνο. Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας και η «Σύγχρονη Εποχή» πραγματοποιούν εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων (Φωκαίας 26) στα Προσφυγικά της Πάτρας. Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Στον χώρο θα λειτουργήσουν βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση αφιερωμένη στη Μικρά Ασία.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Τρίπολης στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, με ομιλητή τον Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Εβρου πραγματοποιεί σύσκεψη με ομιλήτρια την Βάνα Δινδίνη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ