Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Η νεολαία της πόλης έχει θετική πείρα από το τι σημαίνει δυνατό ΚΚΕ!

Επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ! Ισχυρό ΚΚΕ παντού!» πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ.

Συμμετείχε απευθύνοντας χαιρετισμό ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Αναφερόμενη στην πείρα που έχει και η νεολαία της πόλης, αγωνιζόμενη μαζί με τους κομμουνιστές σε μια σειρά χώρους, η Ιφ. Αθανασούλα τόνισε μεταξύ άλλων: «Η νεολαία της Πάτρας έχει πείρα από το τι σημαίνει δυνατό ΚΚΕ. Από τις μάχες που έχουν δώσει οι φοιτητικοί σύλλογοι της πόλης μαζί με τα σωματεία, το ΕΚΠ, ενάντια στην ακρίβεια.

Είναι αμέτρητες οι μάχες που έχουν δοθεί μαζί με τη δημοτική αρχή για διεκδίκηση χρηματοδότησης για τις ανάγκες της νεολαίας της πόλης.

Είναι δεκάδες οι φοιτητές που συμμετέχουν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του δήμου Πατρέων ως δάσκαλοι, δείχνοντας έμπρακτη αλληλεγγύη σε μαθητές των οποίων οι οικογένειες δυσκολεύονται οικονομικά με τα φροντιστήρια.

Με τις δυνάμεις της ΚΝΕ μπροστά έγινε πράξη η εναντίωση στα σχέδια του ΝΑΤΟ στην περιοχή, η καταδίκη του πολέμου.

Σε μια πόλη που έχει πονέσει από τις πολιτικές όλων των άλλων πολιτικών δυνάμεων, που έχουν καταδικάσει τους νέους να ζουν σε μια πόλη με μεγάλα ποσοστά ανεργίας.

Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους και ειδικά τους φοιτητές να πάνε με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην κάλπη.

Εχουμε εμπιστοσύνη ότι στην πόλη μας, αλλά και συνολικά στην Αχαΐα, θα ακουστεί ηχηρά η φωνή των νέων στις εκλογές και την επόμενη μέρα θα συνεχιστούν οι αγώνες τους από καλύτερη θέση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ