Σάββατο 11 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 12 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συσκέψεις - εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 11 Φλεβάρη

- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Κηφισιάς και Ν. Ερυθραίας στην αίθουσα δημαρχείου Κηφισιάς. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Κτενά, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών.

- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Παρασκευής καλεί σε σύσκεψη με γονείς, στα γραφεία του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών (Μεσογείων 403). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα.

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Καματερού - Γεροβουνού στο ΚΑΠΗ Καματερού (Θεσσαλονίκης 36 & Β. Γεωργίου 14). Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών.

- Στις 12.30 μ.μ., η ΤΟ Δικαιοσύνης καλεί σε σύσκεψη με ασκούμενους δικηγόρους στο Cafe του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει η Στέλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β' Πειραιά.

- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Καισαριανής στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής, με θέμα τα φαινόμενα βίας και εξαρτήσεων κατά την παιδική και εφηβική ηλικία. Θα μιλήσει η Λεμονιά Φακάρου, υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα, μέλος του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Κατά των Ναρκωτικών.

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ οργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στο Ληξούρι, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Παγώνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Κυριακή 12 Φλεβάρη

- Στις 6 μ.μ. η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση με θέμα την Υγεία, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

- Στις 6 μ.μ. η ΤΕ Κοζάνης με ομιλητή τον Γιάννη Κανάτσιο, Γραμματέα της ΤΕ Κοζάνης, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Κοζάνη.

- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ Διρφύων - Μεσσαπίων στην Καστέλα στο «Μεζεδοπωλείο Παπαδιάς». Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια βουλευτής Εύβοιας και μέλος του Γραφείου Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Καρύστου στο Μαρμάρι, στο «Καφενείο του Χρήστου». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 13 Φλεβάρη

- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Κέρκυρας καλεί σε σύσκεψη γυναικών στο «cafe Βινύλιο» του Προκόπη, με ομιλήτριες τις υποψήφιες βουλευτές Αλεξάνδρα Μπαλού και Μυρσίνη Χαραλάμπους.

- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Αχαΐας καλεί σε σύσκεψη με εργαζόμενους στον τομέα των Κατασκευών, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και θα παρευρεθεί ο Δημήτρης Μαρμούτας, αμφότεροι υποψήφιοι βουλευτές Αχαΐας με το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ