Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σήμερα η κηδεία της συντρόφισσας Ντενίζ Μπαλτσαβιά

Σήμερα, στις 3 μ.μ., στην αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α' Νεκροταφείου θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποχαιρετισμού στην ηθοποιό και αγαπημένη μας συντρόφισσα Ντενίζ Μπλατσαβιά. Η σορός της θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Την συντρόφισσα Ντενίζ αποχαιρετά με ανακοίνωσή της και η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ του ΚΚΕ, της οποίας ήταν μέλος στην ΚΟΒ Ηθοποιών.

«Οι σύντροφοί της θα την θυμόμαστε πάντα για τη μαχητικότητα, το πείσμα της και την πίστη της σ' έναν καλύτερο κόσμο: "Πιστεύω, όμως, ότι θα ξαναγεννηθεί ένας καθαρός σοσιαλισμός, για να μη σου πω κομμουνισμός, που θα είναι το τέλειο. Δεν πάει τίποτε χαμένο", έλεγε. "Κι αν χάσαμε κάποια πράγματα, θα τα ξανακερδίσουμε" και σε αυτό της υποσχόμαστε ότι θα αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Η Ντενίζ άφησε το αποτύπωμά της παλεύοντας μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, μέσα από την Τέχνη της, αλλά και μέσα από τους αγώνες του κλάδου της ως ενεργό μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αντί στεφάνων όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει το «Σπίτι του Αγωνιστή», στο οποίο φιλοξενούνταν και η ίδια το τελευταίο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ