Τρίτη 21 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ
«Οχι στο ξήλωμα του Αγ. Κοσμά»

Κατέθεσε υπόμνημα προς τα κόμματα και καλεί αθλητικά σωματεία, συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς του Αθλητισμού να το στηρίξουν

RIZOSPASTIS

Το Σωματείο Γυμναστών και Προπονητών Νομού Αττικής κατέθεσε υπόμνημα προς τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, της εταιρείας «Ελληνικό ΑΕ» και της Διοίκησης του ΕΑΚΝ - Αγίου Κοσμά για το ξήλωμα των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη μετατροπή του χώρου του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά σε εγκαταστάσεις «για λίγους».

Παράλληλα, το Σωματείο καλεί αθλητικά σωματεία, αθλητικούς συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς του αθλητισμού να στηρίξουν το υπόμνημά του.

Στο υπόμνημα μεταξύ άλλων σημειώνεται πως «πατώντας πάνω στο νομικό πλαίσιο που διαμόρφωσαν όλες οι κυβερνήσεις, αφού πρώτα κλήθηκαν οι αθλητές να εγκαταλείψουν τους ξενώνες τους, τώρα τους στερείται ακόμα και η πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις» και υπογραμμίζεται:

«Με το παρόν εκφράζουμε την αντίθεσή μας σε αυτούς τους σχεδιασμούς και απαιτούμε:

  • Να σταματήσει η έξωση που έχουν ξεκινήσει κυβέρνηση, "Ελληνικό ΑΕ" και η Διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά.
  • Συντήρηση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών υποδομών του ΕΑΚΝ. Υποδομές ανοιχτές και δωρεάν για όλο τον λαό.
  • Εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης όλων των αθλητών και των ασκούμενων. Να μη διαταραχτεί η προπονητική διαδικασία και το καθημερινό τους πρόγραμμα.
  • Πλήρη εξασφάλιση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των γυμναστών και προπονητών».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ