Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Στους δρόμους σήμερα οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό

Συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας

Σε στάση εργασίας (12 μ. έως 4 μ.μ.) προχωρούν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό, διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις με υποχρεωτική εφαρμογή και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους του κλάδου. Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας, την οποία έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία του κλάδου (ΠΟΕΕΤ), και οργανώνει συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΣΕΤΕΠΕ καλεί τους εργαζόμενους στον Επισιτισμό - Τουρισμό σε συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Στην Καβάλα, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Καβάλας - Θάσου καλεί σε συμμετοχή στη στάση εργασίας και οργανώνει σύσκεψη στις 2 το μεσημέρι στο καφέ «Μυροβόλος».

Κινητοποιήσεις οργανώνονται σήμερα και στην Κρήτη: Στο Ηράκλειο οι ξενοδοχοϋπάλληλοι δίνουν αγωνιστικό ραντεβού στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Στα Χανιά θα γίνει κινητοποίηση, επίσης στις 10 π.μ., έξω από το Εργατικό Κέντρο της πόλης. Στο Ρέθυμνο, η συγκέντρωση έχει οριστεί στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ