Τετάρτη 1 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Φιλοδοξίες στην ελληνική αποστολή

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη από τις 2 έως τις 5 Μάρτη. Η Ελλάδα θα μετάσχει με 19μελή ομάδα, στην οποία περιλαμβάνονται και τα κορυφαία ονόματα, ανεβάζοντας κατακόρυφα τις προσδοκίες διάκρισης. Οι περισσότεροι αθλητές από την ελληνική αποστολή βρίσκονται από χτες στην Κωνσταντινούπολη, με τον Εμμανουήλ Καραλή και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Πομάσκι να αναμένονται να ενσωματωθούν σήμερα. Βάσει προγράμματος οι αθλητές/τριες της ελληνικής ομάδας αναμένεται σήμερα να κάνουν και την πρώτη προπόνηση στο στάδιο όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Μ. Τεντόγλου: Για το τρίτο χρυσό

Ενόψει της έναρξης των αγώνων το... βαρύ χαρτί της ελληνικής ομάδας και χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μ. Τεντόγλου, ο οποίος συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες ελπίδες διάκρισης, επισήμανε ότι στόχος του είναι η διατήρηση του τίτλου στο αγώνισμα που κατέχει στις δύο τελευταίες διοργανώσεις με το να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο χρυσό. Ο ίδιος ανέφερε πως αισθάνεται πολύ καλά μετά και την επίτευξη της καλύτερης επίδοσης στον κόσμο πρόσφατα (8,41 μ.) σε μίτινγκ στη Γαλλία. Ωστόσο στάθηκε στο γεγονός ότι ο τελικός του μήκους προγραμματίστηκε από τους διοργανωτές για το πρωί της Κυριακής, ώρα που δεν θεωρείται βολική τόσο για τον ίδιο όσο και για άλλους αθλητές.

Εμ. Καραλής: Υψηλές βλέψεις

Από την πλευρά του ο Εμμανουήλ Καραλής στο επί κοντώ, που επίσης δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας μετά την πρόσφατη επίτευξη του πανελλήνιου ρεκόρ με 5,86 μ. στο ΣΕΦ, έθεσε ως στόχο για το Ευρωπαϊκό μια αντίστοιχη επίδοση και την καλή εμφάνιση που μπορεί να τον βάλει στον δρόμο της διάκρισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ