Τετάρτη 1 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Μέσω Φαλήρου το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό

Ο ένας από τους δύο φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου αναδεικνύεται απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον επαναληπτικό ημιτελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ (20.00 - Cosmote Sport 1). Η «Ενωση», με το υπέρ της 3-0 από το πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό μετά από απουσία δύο χρόνων. Από την άλλη ο γηπεδούχος Ολυμπιακός έχει δύσκολο έργο, με εφαλτήριο όμως την περίοδο φόρμας που διανύει θα επιδιώξει τη μεγάλη ανατροπή που συν τοις άλλοις θα τον εκτοξεύσει ψυχολογικά ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστικά προβλήματα. Η ΑΕΚ δεν έχει στη διάθεσή της τα δυο βασικά επιθετικά της ατού, Λιβάι Γκαρσία και Φαν Βέερτ, λόγω θλάσης, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσουν ο τραυματίας Χάμες Ροντρίγκες και ο τιμωρημένος Παπασταθόπουλος.

Πρώτο «ραντεβού» για Λαμία και ΠΑΟΚ

Στη Φθιώτιδα σήμερα η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (18.00 - Cosmote Sport 1) στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης, το οποίο ματς θυμίζουμε ότι είχε αναβληθεί λόγω χιονόπτωσης στη Λαμία. Η ρεβάνς της Τούμπας έχει οριστεί για την Τετάρτη 9/3.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ