Τετάρτη 22 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΞΑΝΘΗ
Εμπρησμός στο σπίτι του καθ' ομολογίαν δολοφόνου

Φωτιά έβαλαν το βράδυ της Δευτέρας άγνωστοι σε δύο σπίτια που ανήκαν στην οικογένεια του 36χρονου που δολοφόνησε με 5 σφαίρες έναν 45χρονο στην Ξάνθη, ο οποίος, αφού μετά τη δολοφονία ανέβασε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Τις πυρκαγιές στα δύο σπίτια, στην περιοχή του Δροσερού Ξάνθης, έσβησε η Πυροσβεστική. Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες του εμπρησμού. Σήμερα, Τετάρτη, αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του ανακριτή οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του 45χρονου.

Ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες μετά από έλεγχο της αστυνομίας, για όπλα και ναρκωτικά. Αφότου αφέθηκε ελεύθερος, προχώρησε στη δολοφονία του 45χρονου.

  • Στη Φλώρινα, εντοπίστηκε στις 19 Μάρτη το πτώμα ενός 48χρονου άνδρα στο σπίτι του. Η αστυνομία μετέβη στο σπίτι του μετά την ενημέρωση της μητέρας του ότι τον αναζητά χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει. Τη Δευτέρα, διενεργήθηκαν νεκροψία και νεκροτομή, οι οποίες έδειξαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την Εισαγγελία να διατάσσει έρευνα για τα αίτια θανάτου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ