Τετάρτη 22 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ανήλικη

Κύκλωμα εκμεταλλευόταν σεξουαλικά 14χρονη που ζούσε σε ίδρυμα φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κύκλωμα έπαιρνε συχνά από το ίδρυμα την ανήλικη και την επέστρεφε μετά από λίγες ώρες.

Συλλέγοντας πληροφορίες για την 14χρονη από άλλα κορίτσια που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος διαπίστωσε ότι η 14χρονη διατηρούσε επαφές με έναν 29χρονο άνδρα. Η ανήλικη αποκάλυψε στην κοινωνική λειτουργό ότι βρέθηκε σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με τρεις άνδρες.

Η ανήλικη μιλώντας με την αδερφή της ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει με τον 29χρονο να εκδίδεται για 100 ευρώ. Οπως είπε, θα της παρέχουν επιπλέον σπίτι στην περιοχή της Ελευσίνας.

Αμεσα ενημερώθηκε από την κοινωνική λειτουργό η Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν αυτοκίνητο και να συλλαμβάνουν τουλάχιστον τρεις άνδρες, για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκου. Στο παρελθόν είχαν γίνει αρκετές δηλώσεις εξαφάνισης (εκούσιας διαφυγής) του παιδιού, αλλά η 14χρονη συνήθιζε να επιστρέφει στη δομή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ