Πέμπτη 23 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σήμερα η εκδήλωση - συζήτηση στη Θεσσαλονίκη

Εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης καλούν σε μεγάλη εκδήλωση - συζήτηση σήμερα Πέμπτη στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος» του Πολυτεχνείου, για τον συντονισμό και την κλιμάκωση της πάλης. Καλούν όλα τα εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, κάθε εργαζόμενο, τους φορείς της πόλης να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τα συμπεράσματα από τις πρόσφατες μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις και για τον συντονισμό του αγώνα. Το κάλεσμα απευθύνουν η Επιτροπή Αγώνα στο Μηχανοστάσιο της «Hellenic Train», η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης, τα Σωματεία Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Τροφίμων - Ποτών Κ. Μακεδονίας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χημικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας, Τύπου - Χάρτου Κ. Μακεδονίας, Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική, Εργαζομένων στο Φάρμακο Κ. Μακεδονίας και η Ενωση Λογιστών ν. Θεσσαλονίκης.

Σε άλλες πόλεις

Στη Λάρισα, η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου καλεί σε πλατιά σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων τη Δευτέρα 27 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ (τέρμα οδού Τυχερού).

Στα Γιάννενα, το Εργατικό Κέντρο καλεί σε σύσκεψη επίσης στις 27 Μάρτη, στις 6 μ.μ. στο «Καμπέρειο» Θέατρο.

Την ίδια μέρα στη Σάμο, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου στο Βαθύ, καλούν το Εργατικό Κέντρο Σάμου και το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ.

Συναυλία στις Σέρρες

Με σύνθημα «Ολων των νεκρών γίναμε φωνή! Στον δρόμο του αγώνα κερδίζει η ζωή!», εργατικά σωματεία, σύλλογοι και φορείς των Σερρών συνεχίζουν τον αγώνα με τη διοργάνωση συναυλίας την Κυριακή 26 Μάρτη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ