Τρίτη 4 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
«Ασημένια» η Εθνική ανσάμπλ στη Σόφια

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία έφτασε η Εθνική ομάδα ανσάμπλ, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Σόφιας και κρατώντας ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι (οι αγώνες λειτουργούν ως προ-Ολυμπιακό τουρνουά). Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της Εθνικής σε αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού είχε προηγηθεί η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στον αγώνα που έγινε πριν 15 μέρες στο κλειστό του τάε κβον ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Εϊρα Λάουρα Γκικόκα, Ελπίδα Εγγλέζου, Καλομοίρα Καρόκη, Ειρήνη Κονιστή, Χριστίνα Ρήγα και Μαριέττα Τοπολλάι, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και κέρδισε πανάξια τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στις 3 κορδέλες / 2 μπάλες, με 29.250 βαθμούς, που την έφεραν πίσω μόνο από την 1η Πολωνία (29.750 β.) και μπροστά από την 3η Γαλλία (29.100 β.).

Συγχαρητήρια από το ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή του για τη νέα επιτυχία της Εθνικής ανσάμπλ, το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Πολλά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα ανσάμπλ για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας. Μ' αυτήν τη διάκριση έβαλε πλώρη για την Ολυμπιακή πρόκριση. Συγχαρητήρια και στους προπονητές της ομάδας, καθώς και στην Ομοσπονδία για την επιτυχημένη προετοιμασία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ