Τρίτη 4 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Τούμπαρε» τα δεδομένα η ΑΕΚ

Η σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και τα εντός έδρας στραβοπατήματα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, άλλαξαν για άλλη μια φορά τα δεδομένα στη μάχη για τον τίτλο, με την «Ενωση» να πατάει κορυφή ξανά, πιάνοντας τον Παναθηναϊκό, και τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να χάνουν έδαφος.

Στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 1-0 (Αραούχο 80'), για δεύτερη φορά φέτος, μετά το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κανονική περίοδο, σταματώντας το αήττητο σερί 16 αγωνιστικών που «έτρεχαν» οι Θεσσαλονικείς. Το ματς ήταν κλειστό, με αρκετή ένταση, πολλά φάουλ και λίγες καλές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ και οι δύο ομάδες φωνάζουν για τη διαιτησία του Λευκορώσου Καλμπάκοφ.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στον αξιόμαχο Βόλο, με τους «πράσινους» να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με μεγαλύτερη απ' όλες το πέναλτι που εκτέλεσε ο Σπόραρ στις καθυστερήσεις (90'+7) και το οποίο απέκρουσε ο Κλέιμαν.

Μοναδική ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή έχασε ο Ολυμπιακός, μένοντας στο 2-2 με τον Αρη στο Φάληρο (Ιμπεόμ 36', Παπασταθόπουλος 52' - Ιτούρμπε 70', Καμάτσο 81'), με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται 2-0 και να ελέγχουν τον αγώνα, αλλά τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης να απαντούν στο τελευταίο 20λεπτο. Το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού έφερε ραγδαίες εξελίξεις χθες στην τεχνική ηγεσία, με τον Μίτσελ να υποβάλλει την παραίτησή του, μετά και την έντονη κριτική που δέχτηκε. Χρέη πρώτου τεχνικού ανατέθηκαν από την ΠΑΕ στον Γάλλο μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή και πρώην κόουτς, Ζοσέ Ανιγκό.

  • Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 63, ΑΕΚ 63, Ολυμπιακός 60, ΠΑΟΚ 57, Αρης 41, Βόλος 40.
ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ: «Εμπλεξε» ο ΠΑΣ

Στα πλέι άουτ ο ΠΑΣ Γιάννινα «έμπλεξε» για τα καλά μετά την ήττα του στη 2η αγωνιστική, ενώ πολύτιμες νίκες πήραν Λαμία και Ιωνικός.

  • Τα αποτελέσματα: Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-1, Παναιτωλικός - Λαμία 1-3, ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1, Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης 1-0.
  • Η βαθμολογία: Ατρόμητος 33, ΟΦΗ 30, Παναιτωλικός 29, Αστέρας Τρίπολης 28, Λαμία 23, ΠΑΣ Γιάννινα 23, Ιωνικός 21, Λεβαδειακός 19.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ