Τετάρτη 19 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΒΡΟΣ
Πολύνεκρο τροχαίο με δουλεμπορικό

Ενα πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Απρίλη στην Εγνατία Οδό, όταν μετά από σύγκρουση δουλεμπορικού αυτοκινήτου που μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες με άλλο ένα αυτοκίνητο, έχασαν τη ζωή τους 6 άνθρωποι.

Το δουλεμπορικό επιχείρησαν να σταματήσουν στον οικισμό Μάκρης Αλεξανδρούπολης αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης. Ο αλλοδαπός οδηγός του δουλεμπορικού, στο οποίο μετέφερε 10 πρόσφυγες και μετανάστες, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών, εμβόλισε το περιπολικό και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια το όχημα εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού και προσέκρουσε μετωπικά στο ύψος του κόμβου της Μεστής με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από το ατύχημα ανασύρθηκαν νεκροί ο οδηγός του δουλεμπορικού και άλλοι τέσσερις από τους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Εκεί υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη διάρκεια χειρουργείου και ο 46χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, που επέστρεφε από τη δουλειά του στην Αλεξανδρούπολη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ