Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 - Κυριακή 30 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ
Παρουσίαση του βιβλίου «Τα χρυσά κουπιά» της Μ. Παπαγιάννη

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Μαρίας Παπαγιάννη - Μικρούτσικου «Τα χρυσά κουπιά» οργανώνει την Τετάρτη 3 Μάη, Παγκόσμια Μέρα Βιβλίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στις 7 μ.μ., ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Πατρέων.

Θα συμμετάσχει, επενδύοντας μουσικά την εκδήλωση, το Μουσικό Σχολείο της πόλης.

Η συγκεκριμένη δράση σηματοδοτεί την έναρξη της νέας ενότητας του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, που περιλαμβάνει «Λογοτεχνικά αφιερώματα», καθώς, όπως επισήμανε η πρόεδρος του Οργανισμού, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, «η δημοτική αρχή θέτει στο επίκεντρο του σχεδιασμού της πρώτα απ' όλα τους ανθρώπους της πόλης, γιατί μια πόλη είναι ευχάριστη όχι μόνο χάρη στο φυσικό της τοπίο και τα κτίριά της, αλλά όταν σε εμπνέει... Οταν όλοι όσοι ζουν σε αυτή έχουν ίσα δικαιώματα στη μόρφωση, στην Υγεία, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό».

Στα «Χρυσά Κουπιά» η Μαρία Παπαγιάννη, πάντα με την ειλικρίνεια και την ευαισθησία που την διακρίνουν, απευθυνόμενη σε παιδιά και εφήβους, μιλά για τη δύναμη της φιλίας, της αγάπης, την ανάγκη τού να μοιράζεσαι, γιατί «καμιά φορά, το "μαζί" είναι όλες οι γλώσσες κι όλοι οι καιροί», ενώ αναφέρεται και στο θέμα της απώλειας και των τραυμάτων που αυτή αφήνει φωτίζοντας τον δρόμο του μετά, της αισιοδοξίας και της συνέχισης της ζωής...

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ