Τρίτη 2 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Για την Περιφέρεια και τους δήμους Κομοτηνής και Ιάσμου

Την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (ΑΜΘ) και τους δήμους Κομοτηνής και Ιάσμου έκανε η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Κομοτηνή, την Παρασκευή 28 Απρίλη.

Υποψήφιος περιφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ.

Υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής θα είναι ο Γιάννης Λεβέντης και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου ο Παναγιώτης Σπορίκης.

Στην παρέμβασή του ο Δ. Κλάδης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι εμπόδιο για να ζήσει ο λαός της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης καλύτερα από σήμερα, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες του τόπου του, είναι οι «πολιτικές που εφαρμόζονται χρόνια τώρα από όλες διαδοχικά τις κυβερνήσεις, όλες διαχρονικά τις περιφερειακές αρχές που ως στόχο βάζουν τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και όχι την κάλυψη των λαϊκών αναγκών».

Επίσης, ανέφερε ότι ενώ αυτοί δαπανούν τεράστια ποσά για τις ανάγκες των ομίλων, δεν προχωρούν τα έργα που καλύπτουν τις ανάγκες του λαού, όπως αντιπλημμυρικά, έργα οδοποιίας, αντιπυρικά, έργα σχολικής στέγης και δομές Υγείας.

«Ο λαός της περιοχής έχει την ευκαιρία να μαυρίσει αυτούς που του μαυρίζουν τη ζωή και να κάνει πιο δυνατή την ίδια τη δύναμή του επιλέγοντας σε όλες τις κάλπες τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ», είπε, και πρόσθεσε: «Μαζί με την πάλη του, τους αγώνες του, να το πάρουμε αλλιώς, να ανοίξουμε τον δρόμο στην εξουσία των εργαζομένων, του λαού, γιατί εμείς αυτόν τον λαό και τη νεολαία της περιοχής μας τον έχουμε για πολύ περισσότερα από τη θέση του απλού ψηφοφόρου κάθε τέσσερα χρόνια, τον θέλουμε πρωταγωνιστή, διαμορφωτή και συμμέτοχο στη δική του εξουσία την οποία το Κόμμα μας θα στηρίξει και θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να επικρατήσει και να προκόψει.

Ταυτόχρονα η στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες είναι η μοναδική ψήφος που δεν θα πάει χαμένη, δεν θα την βρει απέναντί του και ενάντιά του ο εργαζόμενος, ο άνεργος, ο βιοπαλαιστής αγρότης, ο αυτοαπασχολούμενος, η νεολαία και οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Δεν θα μετανιώσει, δεν θα ψάχνει άλλα χέρια να κόψει την επομένη των εκλογών. Δεν θα την δώσει κάπου και θα τη βρει αλλού μετά από λίγο καιρό όπως συνηθίζεται πια στα άλλα κόμματα, μικρά ή μεγάλα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ