Τετάρτη 3 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
Αντίδραση και προβάδισμα ψάχνει ο Ολυμπιακός

Με τη Φενερμπαχτσέ να του έχει χαλάσει τα σχέδια στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στο ΣΕΦ για τα προημιτελικά της Euroleague, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε τον κρίσιμο τρίτο του αγώνα με την τουρκική ομάδα, στην Κωνσταντινούπολη (21.45 - Novasports Prime). Με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από μία νίκη στη σειρά, η αποψινή αναμέτρηση θεωρείται καθοριστική για την έκβαση της μεταξύ τους κόντρας για μια θέση στο Φάιναλ 4 του Κάουνας. Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η νίκη με την οποία όχι μόνο θα πάρουν το προβάδισμα στις νίκες και θα θέλουν άλλη μία για πρόκριση, αλλά και θα ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας, ώστε σε περίπτωση που ηττηθούν στο τέταρτο ματς να έχουν το πέμπτο στο ΣΕΦ.

Για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, η ομάδα του καλείται να βγάλει αντίδραση μετά τον χαμένο δεύτερο αγώνα στο ΣΕΦ, έχοντας οδηγό την εμφάνιση στο πρώτο, νικηφόρο ματς. Η αποψινή αναμέτρηση είναι και για τις δύο ομάδες η πιο δύσκολη της σειράς, αφού και οι δύο θα παλέψουν για το προβάδισμα όπως εξήγησε, ενώ τόνισε την ανάγκη οι παίκτες του να διαχειριστούν αποτελεσματικά την ένταση και τις απαιτήσεις του ματς.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ζαλγκίρις Κάουνας θα επιδιώξει να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης υποδεχόμενη στο τρίτο ματς της σειράς την Μπαρτσελόνα (22.00 - Novasports 4), η οποία έχει «αέρα» 2-0 στις νίκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ