Τετάρτη 17 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Οι μκροί έμποροι να στοιχηθούμε με αυτούς που ήταν και είναι πραγματικά δίπλα μας

Δημήτρης Καρατέγος, έμπορος

Το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης, όποια κι αν είναι αυτή, είναι ήδη γνωστό. Είναι το πρόγραμμα που υλοποιεί τις δεσμεύσεις της ΕΕ και το Ταμείο Ανάκαμψης, είναι το πρόγραμμα του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, με τα γνωστά για τις τσέπες μας αποτελέσματα.

Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ είναι η μόνη πραγματικά ρεαλιστική λύση για τα λαϊκά στρώματα, γιατί είναι η μόνη που ξεκινά και τελειώνει έχοντας στο επίκεντρο τον ίδιο τον παραγωγό του πλούτου, τον εργαζόμενο άνθρωπο.

Ηρθε η στιγμή, λοιπόν, εμείς οι μικροί έμποροι και αυτοαπασχολούμενοι να κοιτάξουμε μπροστά, να ξεπεράσουμε προκαταλήψεις και προβληματισμούς και να στοιχηθούμε με αυτούς που ήταν και είναι πραγματικά δίπλα μας.

Ξέρω ότι για τους περισσότερους είναι δύσκολο, όμως έχουμε όλοι πια συσσωρευμένη πείρα. Ας κοιτάξουμε μόνο την καθημερινότητά μας, αυτόν τον καθημερινό «Γολγοθά» για να τα φέρουμε βόλτα.

Εχουμε συμφέρον λοιπόν να στρατευτούμε με το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η δική μας φωνή.

Ενα ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή είναι μεγάλη εγγύηση για να επιδιώξουμε άμεσες λύσεις ανακούφισης, αλλά κυρίως να ανοίξουμε τον δρόμο για να επιλυθούν οριστικά τα προβλήματά μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ