Πέμπτη 25 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΝΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Με νέα ορμή στη μάχη

Με ακόμη μεγαλύτερη ορμή δίνουν την εκλογική μάχη οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στην Αττική, διοργανώνοντας άμεσα εκατοντάδες συσκέψεις και περιοδείες. Μετά την πλατιά διακίνηση της ανακοίνωσης της ΚΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μάη, προετοιμάζουν τώρα τη νέα μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» στις 27 και 28 Μάη.

Οι Κομματικές Οργανώσεις βάζουν συγκεκριμένο σχέδιο, για να φτάσουν παντού. Να κουβεντιάσουν για το αποτέλεσμα με λαϊκούς ανθρώπους που ψήφισαν το Κόμμα, αλλά και με εκείνους που δεν έκαναν την περασμένη Κυριακή το βήμα και τώρα είναι πιο έτοιμοι για να το κάνουν.

Το κλίμα είναι μαχητικό, αισιόδοξο ανάμεσα στα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος που έδωσαν μέχρι τώρα την εκλογική μάχη και συνεχίζουν ακόμα πιο αποφασιστικά. Μάλιστα, ακόμα περισσότεροι φίλοι του Κόμματος εντάσσονται τώρα στον σχεδιασμό της προεκλογικής δουλειάς, πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις που παλεύουν για ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ.

Υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα που αν και έκαναν διαφορετική επιλογή στην κάλπη, χάρηκαν και αναθάρρησαν με την άνοδο του ΚΚΕ και την αύξηση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, επειδή ξέρουν πως μόνο αυτό θα βρίσκεται αύριο δίπλα τους στον χώρο δουλειάς, στις διεκδικήσεις, στους αγώνες.

Με όλους αυτούς λοιπόν οργανώνουν τη συζήτηση οι Κομματικές Οργανώσεις, για να βάλει ο καθένας το δικό του λιθαράκι, ώστε το βήμα που έγινε στις 21 Μάη, να συνεχιστεί με πολλά επόμενα βήματα ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ