Παρασκευή 9 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΚΥΖΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει την επίθεση φασιστοειδών σε κάτοικο

«Τη θρασύδειλη και προμελετημένη επίθεση που δέχτηκε από φασιστοειδή κάτοικος της γειτονιάς μας, γυρνώντας στο σπίτι του μετά από πολιτική εκδήλωση», καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Γκύζη του ΚΚΕ.

«Μέσα στη νύχτα, όπως το συνηθίζουν, τον χτύπησαν πισώπλατα», αναφέρει η ΚΟ Γκύζη και προσθέτει:

«Τέτοια φαινόμενα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ ανεκτά στη γειτονιά του Γκύζη, όπως και σε κάθε λαϊκή γειτονιά, όπου οι φασίστες βρίσκουν απέναντί τους το εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Σε μία περίοδο που εντείνεται η αντιλαϊκή επίθεση, με βάση τις δεσμεύσεις που θα υλοποιήσει η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές, οι φασίστες χρησιμοποιούνται είτε για να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά" του συστήματος, με επιθέσεις, είτε σαν εκλογική πελατεία "παραστρατημένων" ψηφοφόρων.

Είναι μεγάλες οι ευθύνες των κυβερνήσεων τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι οι δίκες για την εγκληματική δράση στελεχών φασιστικών - ναζιστικών μορφωμάτων, της Χρυσής Αυγής, σέρνονται για χρόνια.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δίνουμε καθημερινά τη μάχη σε κάθε χώρο, σχολείο και γειτονιά ώστε οι φασίστες να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν.

Ο λαός και η νεολαία δεν τρομοκρατούνται! Θα δυναμώσουν τον αγώνα τους για όσα έχουν ανάγκη! Να βροντοφωνάξουμε: Εξω οι φασίστες από τις γειτονιές! Ο λαός και η νεολαία της περιοχής, μέσα από τα μαθητικά συμβούλια, τα σωματεία και τους μαζικούς τους φορείς, να τους απομονώσουν παντού! Να μη βρίσκουν τόπο να χύνουν το φασιστικό τους δηλητήριο.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους μαθητές, τους συνταξιούχους, όλο τον λαό του Γκύζη να δείξει την αντίθεσή του στα φασιστοειδή. Να μην έχουν τόπο να σταθούν οι δολοφόνοι των συναδέλφων μας και των παιδιών μας.

Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά - Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ