Παρασκευή 9 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό

Δύο άνδρες είναι τα θύματα ένοπλης μαφιόζικης επίθεσης που έγινε στον Κορυδαλλό προχτές λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Σοφίας Βέμπο, όταν από ένα μαύρο τζιπ οι δράστες άνοιξαν πυρ με «καλάσνικοφ» εναντίον τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ένα από τα δύο θύματα, ηλικίας 38 ετών, είχε απασχολήσει τις αρχές, με πλούσιο ποινικό μητρώο, σχετικό με υποθέσεις της νύχτας και τη μαφία, ενώ ως οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού είχε κατηγορηθεί για τη συμμετοχή του στα σοβαρά επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λαυρίου το 2007, που οδήγησαν στον θάνατο του Μ. Φιλόπουλου. Αλλα δημοσιεύματα έγραφαν χθες ότι η θωρακισμένη Mercedes στην οποία επέβαινε το θύμα ανήκει σε ιδιοκτήτη μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, και πιο συγκεκριμένα του «ΣΚΑΪ». Ο ίδιος ο σταθμός μάλιστα επιβεβαιώνει σε ανακοίνωσή του ότι το αυτοκίνητο ανήκει στον όμιλο, αλλά υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει «πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος».

Στο σημείο της δολοφονίας έσπευσαν προχθές αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν τον 38χρονο νεκρό μέσα στο θωρακισμένο όχημα και θανάσιμα τραυματισμένο έναν ακόμα άνδρα, ο οποίος φέρεται να συνόδευε τον πρώτο και προσπάθησε να διαφύγει από την επίθεση, όμως οι δράστες τον πρόλαβαν και του έδωσαν τη χαριστική βολή σε κοντινή απόσταση.

Οι εκτελεστές διέφυγαν με μαύρο τζιπ, το οποίο βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Ερευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε εξέλιξη, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ